Så här kommer du igång!

Så här snabbt & enkelt kommer du igång att kontera.mindre

Spara tid redan idag!

kontera-no1

Ladda ner programmet.

När du ovan trycker på ladda ner, så hamnar den längst ner till "vänster". Det kan hända att det står att webbläsaren blockerat den. Detta är vanligt med nya program. Klicka höger på den och välj "Tillåt".

kontera-no2

Installera programmet.

Det är vanligt att man få en fråga om man är säker på att man vill installera programmet. Välj tillåt, och installera det. Det går bra och är är kostnadsfritt att installera kontera.mindre på flera datorer som era anställda har. Ni är alltså inte begränsade till en dator. Alla klienter kommer finnas på samma inloggning.

kontera-no3

Öppna programmet.

På skrivbordet finns nu en ikon. Dubbelklicka på den och programmet öppnas. Om programmet använts tidigare, finns er byrås namn där. Annars välj Registrera.

kontera-no4

Registrera din första klient.

Att sätta upp o registrera er första klient är enkelt. Det mesta är redan ordnat. Välj namn o org.nr på klienten och sätt ert interna kundnummer om ni så önskar. Välj Räkenskapsår och vilken bank klienten har, och ni är klara. Under "Frågor & Svar - Lägg till ny Klient" hittar ni mer information om detta steg.

kontera-no5

Nu sparar du tid.

Nu är ni igång och kommer spara mycket tid. Ni har tagit ett riktigt steg in i en digital process. Allt har gjorts så enkelt som möjligt för byråer att förstå och använda. Inga onödiga menyer eller inställningar behöver göras. Behöver ni lite mer hjälp att komma igång, kontakta oss på formuläret nedan.